Lamp olie met geur

Hoe u uw lamp gebruikt  

Plaats uw lamp op een vlak oppervlak. Verwijder de afsluit dop en de steen waaraan zicht de lont bevind.

Vul je lamp tot 2/3 vol met een van de unieke lampgeuren van Ashleigh & Burwood. Deze vind je op mijn website www.nailsbydo.nl of in mijn salon in Bathmen.

Stop de steen / lont terug in de lamp. Houd de lamp altijd rechtop wanneer deze gevuld is om morsen van de lampgeur te voorkomen.

Bedek de steen met de afsluit dop (als de steen niet bedekt is zal de lampgeur verdampen) en laat de geur vloeistof 20-30 minuten in de lont trekken.

Plaats uw lamp op een hittebestendig oppervlak voordat u gaat aansteken. Verwijder de dop en steek de steen aan. Laat de brandende lamp NOOIT onbeheerd achter. Zorg ervoor dat u de lamp uit de buurt van brandbare materialen plaatst.

Blaas de vlam na ongeveer 2-3 minuten uit. Bedek NOOIT de open vlam met de snufferdop of het decoratieve deksel of u kunt uw lamp beschadigen.

LET OP: De steen is nu heet! Het blijft warm (zonder vlammen) terwijl het door de pit blijft ruiken. Gebruik het meegeleverde kroon om de steen te bedekken. De lamp werkt nu aan het schoonmaken van de lucht en het parfum van uw huis.

Laat de lamp tot maximaal 40 minuten uw huis geur geven voor het blussen. Stop na 40 minuten de geurvorming door het decoratieve deksel te verwijderen. (LET OP - kan heet zijn) en bedek de steen met de dop. Dit zal het proces stoppen en voorkomen dat de lampgeur verdampt wanneer de lamp niet in gebruik is.

OPMERKING: De lampen kunnen bekend staan ??als Katalytische Lampen, Katalytische Geurlampen, Effusie Lampen of gewoon als Geurlampen.  We raden aan om geuren te vervangen door de pit van de lamp te verwijderen en de pit te laten drogen voordat deze in een andere geur wordt geplaatst.  We raden ook aan om bij het gebruik van de lamp de lamp niet te verbranden totdat deze droog is. Dit kan overmatige slijtage van de lont veroorzaken.Lamp olie met geur, hoe gebruik je de lamp?

Voor de diverse geuren kun je terrecht op mijn website, bekijk hier nog een keer op je gemak het flimpje over het onsteken van de Ashleigh Burwood geurlamp

 

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte.