Klantenservice

Informatie

Wij staan altijd voor u klaar om uitleg te geven over onze producten u kunt uw vraag stellen via mail of door te bellen met de klantenservice. Hier kunnen we u direct te woord staan en uw wensen bespreken.  

Meer informatie over vind u in onze algemene voorwaarden.

Betaling

U kunt uw aankopen via de site direct voldoen via ideal of bankcontact mocht u ervoor willen kiezen om u aankoop in de salon af te halen dan is het ook mogelijk om de betaling contact of via pin te voldoen. 

Retourneren

Het retouneren van artikelen kan geregeld worden door een mail te sturen naar info@nailsbydo.nl met vermelding van de klacht of bellen met onze klanten service +31(0)570547544  wij nemen dan binnen 24 uur contact met je op om af te spreken hoe we de klacht kunnen oplossen.

Bezorgen / afhalen

Wij streven ernaar om alle bestellngen die voor 16:00 uur besteld worden binnen 48 uur te verzenden naar de op u aangegeven plaats in Nederland of Belgie.

Ook bestaat er de mogelijkheid om de bestelling af te halen in de salon je kunt dit aangeven bij je bestelling, wij zetten de bestelling dan klaar op het tijdstip dat u wenst.

Wanneer een artikel niet voorradig is of uitverkocht is zullen we je een alternatief aanbieden of een berichten wanneer het artikel weer op voorraad is.

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte.