Bruidsmake-up

 

Op de mooiste dag van je leven wil je er natuurlijk stralend uitzien en dat betekent een mooie make-up, die bij jouw persoonlijkheid en gezicht past. 

Door een persoonlijk advies en een proefmake-up, zorg ik ervoor dat je er op je trouwdag perfect uitziet. Ik verzorg dit uiteraard graag voor je.

Een behandeling bestaat uit een intakegesprek met een proefmake-up. Daarna maken we de afspraak en kom ik ofwel bij jou thuis, ofwel maak ik je in mijn salon op om je te laten stralen als nooit tevoren op jouw trouwdag. Prijs op aanvraag.

 

Dag- en avondmake-up

 

Dag- en avondmake-up lijkt in eerste instantie hetzelfde, maar het is een wereld van verschil.

Dagmake-up is eigenlijk bedoeld om je gezicht zo naturel mogelijk eruit te laten zien, terwijl je avondmake-up juist wat dikker aanbrengt waardoor je gezicht in het licht van de avond perfect uitkomt.

De juiste make-up uitzoeken, passend bij je kleding, ogen en je huid is best lastig. Ik kan je daarbij helpen. Prijs € 39,-- 

Glamourmake-up

 

Bij glamour- of feestelijke make up moet je denken aan glitter, smokey-eyes en zilverkleurige, en antraciettinten. Ik geef een uitgebreid advies over je huid en kijk naar de kleding die je die dag gaat dragen. En uiteraard houd ik er rekening mee voor welke gelegenheid het is.  Prijs € 49

Workshop

 

Workshop, ook kun je bij mij terrecht voor een workshop visagie ik leer je dan alle kneepjes van het vak. Tevens heb ik een aantal arragementen voor je.

  • Workshop basis visagie, € 35,-- p.p. incl € 10,-- shop tegoed.
  • Kids workshop € 12,50 p.p incl een goodybag drankje en wat lekkers eventueel uit te breiden met een friet arragement € 5,-- p.p. extra.

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte.