Vloeistoffen in je handbagage, oplossing deze travelset

Wat mag je aan vloeistoffen meenemen in het vliegtuig en wat wordt er eigenlijk onder vloeistoffen verstaan? Veel mensen zijn in de zomer periode op zoek naar een travel set om zo alles bij de hand te hebben en mee te kunnen nemen in het vliegtuig, zelf adviseer ik deze nieuwe Janzen Travel Set Sun dan heb je voor 9,95 een set bestaande uit: 

***Nieuwe Janzen Producten zijn de Shampoo en de Conditioner Sun***

Met onderstaande informatie ga je goed voorbereid op reis. Je zorgt er ook voor dat je soepeler door de securitycheck gaat.  Hoeveel vloeistof mag mee in je handbagage?  In je handbagage mag je maximaal 1 liter aan vloeistoffen meenemen in verpakkingen van elk 100 mililiter.

Kleinere of halfvolle verpakkingen mogen uiteraard ook. Stop die vloeistoffen, gels, crèmes, zalfjes, pasta’s en spuitbussen in een hersluitbare doorzichtige plastic 1-liter zak.  Als je meer wilt meenemen of in grotere verpakkingen, dan stop je deze verpakkingen in je ruimbagage.

Let hierbij wel op eventuele douaneregels. 

Tip Leg je zakje met vloeistoffen bovenin je handbagage. Dan heb je het binnen handbereik en ga je sneller door security. Het zakje met vloeistoffen moet dicht kunnen, dus stop ‘m niet te vol.  

Wat zijn vloeistoffen?  

Bij vloeistoffen denk je uiteraard aan vloeibare dranken, zoals water, frisdrank en vruchtensappen. Maar als het gaat om vloeistoffen in je handbagage bedoelen we ook gels, crèmes, zalfjes, pasta’s en spuitbussen (aerosols). Hieronder lees je enkele voorbeelden die vallen onder de vloeistoffenregels voor handbagage. (Bron www.schiphol.com)

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte.