Valentijn aktie Janzen bij Nails by Do

Vrijdag 14 februari is het weer Valentijnsdag, dit jaar heeft Janzen weer een waanzinnige aktie om je Valentijn te verrassen.

Om goed voor de dag te komen krijg je op ieder tweede product 50% korting, deze aktie geldt voor het hele assortiment en op iedere geurlijn.              

Waarom vieren we Valentijnsdag? Valentijnsdag, de dag voor de liefde. Op 14 februari is het Valentijnsdag. Op deze speciale dag voor de liefde stuur je een boeket of een valentijnskaart naar je grote liefde. De traditie is al heel oud en begint misschien wel bij de heilige Valentijn uit de 3e eeuw. Nederland viert sinds een halve eeuw deze liefdesdag. Over de hele wereld sturen geliefden elkaar kaarten maar ook kleine cadeautjes zijn populair. Valentijnsdag en de heilige Valentijn waarom vieren we Valentijnsdag Sint Valentijn Wie was nu de heilige Valentijn die deze geweldige traditie begon? Dat weet niemand helemaal zeker. Valentijn is een katholieke heilige. In de 5e eeuw verklaarde paus Gelasius I dat 14 februari de gedenkdag zou worden voor de heilige Valentijn. Welke Valentijn hij bedoelde wordt niet vermeld. De grote kanshebbers zijn Valentino, de bisschop van Terni (Italië) of Valentino, een priester in Rome. Misschien wordt met deze heren wel dezelfde Valentijn bedoeld en dat maakt het verhaal iets eenvoudiger. Overigens is Sint Valentijn van de heiligenkalender afgevoerd in 1969 maar populair bleef hij gelukkig wel.

Nu weet je dus waarom je dus goed mag en kunt uitpakken met Valenteinsdag.

Liefs Do 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte.