Originele Kerstpakketten en luxe kerstpakketten van Nails by Do

Originele Kerstpakketten en luxe kerstpakketten van Nails by Do, als ondernemer wil je jouw medewerkers ieder jaar weer verassen met een origineel kerstpakket. Voor velen is dit een enorme zoektocht graag helpen wij je met het maken van de perfecte keuze. 

Waarom maken wij het verschil? Wij nodigen de ondernemer uit voor een private shopping ervaring. Door op het gemak door onze showroom te lopen kunnen wij persoonlijke originele kerstpakketten samenstellen, je kan voor heel het personeel een persoonlijk kado geven of een persoonlijke noot mee geven aan het pakket.

Je kunt er ook voor kiezen om een van onze luxe kerstpakketten te kiezen die wij kunen samenstellen in mooie kadoverpakkingen.

Janzen giftset

 

Luxe Janzen giftsets behoren ook tot het assortiment. Naast het merk Janzen verkopen wij o.a. Woodwick geurkaarsen, Ashleigh & Burwood geur artikelen, Greenleaf, Marlique by Me tassen.

 

 

 

Ben je nu ook geinteresserd geraakt en wil je dit jaar ook de sier maken met een orgineel kerstpakket, maak dan een afspraak wij zorgen er dan voor dat uw personeel een persoonlijk en luxe kerstpakket ontvangt, echter u wilt uw meest kostbare bezit van uw bedrijf (uw personeel) toch ook belonen middels een mooi geschenk? Voor meer info neem vrijblijvend contact met ons op. 

 

 

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte.