Op vakantie en ik neem mee........

Op vakantie en ik neem mee, de vakantie tijd is de ultieme periode om jezelf een extra te verwennen, zo neem je net iets meer tijd voor de zaken die er door het jaar heen bij inschieten.

Zo zijn er heerlijke producten te koop die je dat extra verwen momentje geven, stel je voor je zit op een terras en het is 30 graden, het is dan heerlijk omjezelf even een heerlijk fris gevoel te geven en dat kan uistekend met deze body spray van Janzen, verkrijgbaar in verschillende geurenn maar speciaal voor de vakantie periode is de Sun ook nog eens zonnig afgeprijsd.

Sommige mensen aarzelen nog over het kopen van een bodyspray, Maar wat is Body Spray? De ultieme opfrisser voor ieder moment van de dag  De Body Spray van JANZEN is een allemansvriend die op elk moment van de dag van pas komt. Perfect als finishing-touch na het douchen of verfrisser na een pittige sportsessie. Door het hoogwaardige parfum komt de Body Spray ook als huisparfum goed tot zijn recht. Op waterbasis, dus geschikt voor de kwetsbare huid. Bevat aloë vera.   Zonder parabenen, siliconen & minerale oliën en niet getest op dieren.    

Tip: Handig zakformaat. Ideaal voor op reis!

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte.