Make up workshop vriendinnen

Make up workshop vriendinnen

Hallo Dames! Op zoek naar een leuk vrijgezellen uitje, of een vriendinnen middag of misschien wel een peroneelsuitje? Ik heb hier erg leuke arragementen voor.

Onder het genot van een hapje en een drankje leer ik je alle tips & tricks over hoe je mooi en snel je make up aanbrengt. Vaak hoor ik "ik wil wel make-up gebruiken maar het duurt me te lang of ik weet niet goed hoe ik het moet aanbrengen" Ik leer je dit allemaal in een middag of een avond in mijn eigen salon in hier in Bathmen

Ik werk al jaren met de producten van Sleek make-up een kwalitatief merk uit London die bekend staan om hun goede kleuren en het feit dat hun producten niet worden getest op dieren. 

De vele goede reacties die ik krijg via Facebook maken dat ik zelf erg gedreven ben om deze workshops te geven, want wat is er immers mooier dan mensen blij en verzorgt de deur uit te zien gaan. Ben je enthousiast geraakt maak dan een afpsraak of vul het contact formulier in voor meer info.

Liefs Do

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte.