Komkommertijd

In het Verenigd Koninkrijk en op sommige andere plaatsen is het domme seizoen de periode die enkele zomermaanden duurt, getypeerd door de opkomst van frivole nieuwsverhalen in de media . Het is in veel talen bekend als de komkommertijd . De term is voor het eerst bevestigd in 1861.

Bij Nails by Do betekend dit dat we weer op zoek gaan naar nieuwe producten voor de najaars collectie om onze site weer te vullen en klaar te maken voor de feestmaanden, zo kwam ik deze week deze twee komkommer gerelateerde procucten tegen, het zijn interieur parfums van Greenleaf uit deze collectie heb ik de geurzakjes en de roomspray ingekocht. 

Deze geuren worden gekenmerkt door de geur van glamour. Komkommer, lelie, verse bramen, zwarte bessen en sappige meloen samen met cremige magnolia, perzikbloesem. Sandalhout en musk geven deze geur de finishing touch.

Een goede tip die ik altijd geef is om als je het geurzakje na een paarmaanden wil vervangen je hem open kan knippen en vervolgens kan uitstrooien op de vloer om deze op te zuigen met je stofzuiger, zo krijg je tijdens het stofzuigen een heerlijke geur door je huis.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte.