Kerst event Nails by Do 2018

Kerst Event 

Op donderdag 1 november van 15 tot 23 uur organiseer ik weer mijn jaarlijkse kerst event. Je bent van harte welkom onder het genot van een hapje en een drankje mijn nieuwe kerst en najaars collectie te komen bewonderen.

Ik laat jullie graag kennis maken met de geur lijnen van Janzen, deze collectie heb ik sinds september dit jaar in mijn assortiment, tevens zijn we weer op zoek gegegaan naar leuke kerstitems en ik moet zeggen dat dit wederom goed gelukt is. Verder zijn er nieuwe geuren van Woodwick candles, Asheigh burwood olielampen met veel nieuwe geurolies uiteraard gaat dit alles gepaard met een hapje en een drankje.

Dus meld je aan via mijn facbook site of kom gewoon langs.

Mocht je op zoek zijn naar kerstgeschenken voor je bedrijf stuur dan even een mail dan nemen we contact met je op om de mogelijkheiden te bespreken, je kan al een op maat gemaakt cadeau uitzoeken vanaf 5 mederwerkers.

Tot 1 november Liefs Do.

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte.