Happy new year

Happy new year, wij willen iedereen een liefdevol, gezond en succesvol 2019 wensen, ik hoop dat al je dromen mogen uitkomen.

Het afgelopen jaar is voor ons voorbij gevlogen met veel mooie hoogte punten, zo zijn onze events goed bezocht en zijn we gestart met de verkoop van Janzen verzorgings producten, vanaf de start zijn mensen erg tevreden over de geuren en de werking van de producten, we merken dit in de herhalings aankopen. Ook heb ik veel visagie workshops mogen geven, wat is er leuker dan met een aantal vriendinnen een leuk uitje te hebben onder het genot van een hapje en een drankje. Dan is er nog het merk Village Candle we zijn hier mee gestart voor de grote lancering die in Januari gepland stond, maar wat een succes nummer zijn deze kaarsen, ze knisperen niet zoals onze Woodwick kaarsen maar versprijden een heerlijke geur, en je zal versteld staan van de branduren.

Ik hoop dat jullie ook dit jaar weer de weg naar de salon, en de webshop weten te vinden zodat we er samen weer een mooi jaar van kunnen en mogen maken. 

Liefs Do

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte.