De beste nagelsalon van Deventer

De site in de buurt heeft zijn lezers gevraagd wat volgens hun de beste nagel salon van Deventer is, en wij zijn met Nails by Do op de eerste plaats geëindigd, wat mij bijzonder trots maakt is dat het door de lezers zelf is bepaald en niet door een jury.

Wat leuk is om terug te lezen is dat hetgeen ik voor ogen had met mijn eigen nagel salon door de lezers wordt terug gekoppeld. Via deze weg wil ik iedereen die gestemd heeft enorm bedanken en graag nodig ik je uit om een kijkje te nemen op mijn webshop en als je meer info wil over nagel behandelingen klik hier. Mocht je meer info willen omtrent workshops of de producten die ik via de webshop verkoop stuur dan even een mail.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte.