Biba oorbellen

Er zijn weer volop Biba oorbellen op voorraad.

De juiste sieraden, het kan je outfit helemaal afmaken.

Toch is het soms best lastig om de goede keuze te maken. Veel vrouwen hebben tientallen verschillende sieraden, maar dragen dan toch elke keer weer dezelfde. Ontzettend zonde om de anderen te laten liggen.

Sieraden kunnen je immers laten stralen! Om ’s ochtends niet meer voor een dilemma te staan, hebben we een paar tips.  

GOUD OF ZILVER  Soms lijkt het combineren van sieraden moeilijker dan het is. Allereerst is het belangrijk om de kleur van je outfit te bepalen. Trek je vandaag iets lichts of wat donkers aan? Als je vandaag voor iets lichtblauws gaat, dan staat een zilverkleurig sieraad hier mooi bij. Een goudkleurig sieraad past bijvoorbeeld weer goed bij een groene outfit, want dit laat de gouden kleur mooi uitkomen. Vroeger was het een no-go om zilver en goud bij elkaar te dragen, maar dit is een trend tegenwoordig. Het koele van zilver het warme van goud geeft een mooie combinatie. Als je voor een van de twee wilt gaan, hebben we hier een paar tips om te bepalen welke kleur het beste bij je past. Daarnaast hebben we in de huidige collectie ook andere kleuren, zoals roze, rood en turquoise. Met de zomer op komst, zijn ook deze kleurrijke sieraden een must!  

OORBELLEN  

Het kiezen van je oorbellen is misschien wel een van de makkelijkste klusjes. Deze passen namelijk bijna overal bij. Echter, het is belangrijk om ze af te stemmen op je andere sieraden. Als je een statement ketting draagt, is het mooi om wat simpelere oorbellen te dragen. Zo is de verhouding in balans en houd je de look toch rustig. Draag je je haar vandaag los? Dan zijn grote oorbellen een go!

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte.